Massage

Met jarenlange ervaring en opleidingen in holistische massage, Ayurvedische massage, Esalen, ontspanningsmassage, drukpuntenmassage en stoelmassage, stem ik mijn massages af op de cliënt. Voor een gedeelte is dat gebaseerd op de wensen en verwachtingen van de cliënt en verder is dat intuïtief en geleid door mijn ervaring tijdens de massage zelf. Meestal gebruik ik een combinatie van technieken uit verschillende massagesoorten.

Vóór de massage vind er een kort gesprekje plaats, waarin jouw wensen en eventuele klachten worden besproken. Ook de lengte van de massage kan wisselen. Zelf heb ik een voorkeur voor een lengte van 90 minuten, omdat ik je in die tijd een zo volledig mogelijke massage kan geven. Uiteraard is een deelmassage (alleen achterkant/rug/benen/etc) ook een optie.

De voordelen van massage zijn eindeloos. En zijn ook per persoon verschillend. Voor mij is het belangrijkste dat een massage je weer terug brengt in je lichaam, dat je door de aanraking en knedingen je gedachtes even kunt laten zijn wat ze zijn en je kunt overgeven aan het voelen.

Praktijk Piekfijn | KvK 52283011 | info@praktijkpiekfijn.nl