Adem- en lichaamswerk

Met lichaamswerk maak je werkelijk contact met je lichaam en leer je wat het betekent om dicht bij jezelf te blijven. Door het diepere contact voel je beter wat zich in je lichaam afspeelt en ervaar je waar je ‘iets’ vast zet of een blokkade hebt.

Bio-energetische oefeningen, actieve meditaties, ademwerk en grondingsoefeningen laten je in contact komen met spanningen en vastgezette emoties, je kan ze uiten en daarna loslaten. Vastgezette energie krijgt weer de kans om te stromen.

Door actieve meditaties leer je om echt aanwezig te zijn, niet alleen als het aangenaam en prettig is, maar ook als het pijnlijk of moeilijk voor je is. Daardoor ben je steeds beter in staat om op je gemak te zijn met alles wat er is en in jou leeft.

 

 

 

Ook al wordt er niet veel gepraat tijdens een sessie lichaamswerk, vóór een sessie houden we een kort gesprekje over hetgeen wat je op dat moment bezig houdt, of waar je last van hebt. Ik zorg voor een veilige en geborgen sfeer en begeleid je door de hele sessie heen. Mijn persoonlijke ervaring met lichaams- en ademwerk is, is dat het niet meer op een mentaal/analyserend level plaatsvindt, maar op een level dat dat overstijgt, waardoor echte heling kan plaatsvinden.

Praktijk Piekfijn | KvK 52283011 | info@praktijkpiekfijn.nl