Training: 'Leven onder de oppervlakte'

Gedurende de week leef je je dagelijkse leven, werk, sporten, etentjes, huishouden: het is je leven aan de oppervlakte. Daaronder zit meer.

Zes weken lang, iedere donderdagavond, gaan we met een groep vrouwen die diepere laag verkennen. Daar vind je alles wat wezenlijk voor je is. Je maakt er contact met je ‘innerlijk weten’, je passie en zielsverlangens, en je ervaart een diepe verbondenheid met alles om je heen. Zo krijgt ook je leven aan de oppervlakte meer betekenis en ervaar je een basisgevoel dat alles ‘goed’ is.

We verkennen deze diepte door middel van meditaties, visualisaties, verbonden adem, energetisch lichaamswerk en rituelen. Door meditatie word je de observator van je emoties en gedachtes en identificeer je je er steeds minder mee. Het leidt tot meer zelfbewustzijn en helpt richting en betekenis aan je leven te geven. Visualisaties helpen je bij het doorgronden van de onderbewustzijn en het bereiken van je doelen. Energetisch lichaamswerk, en in het bijzonder de verbonden adem, kan er voor zorgen dat je levensenergie weer volledig gaat stromen door het integreren van emotionele blokkades. Je voelt je meer ‘levend’ en dichter bij wie je in wezen bent. Een ritueel is eigenlijk niet meer dan een symbolische handeling die een belangrijke stap of moment in je leven bevestigd en bekrachtigd. Het is alsof een beslissing zich beter in je systeem vasthecht en het Universum er daarom beter naar luistert.

Heb jij ook een verlangen naar een diepere verbinding met jezelf, met anderen, en alles om je heen? Wil je nieuwe energie en inspiratie opdoen voor je leven? Luister dan naar die behoefte en creëer de ruimte en tijd om regelmatig contact te maken met de diepte in jezelf.

Donderdagavond van 19:30 – 21:30 uur

Kosten & aanmelding

De kosten zijn € 199,- (ex. BTW) voor de totale training.

Om je aan te melden stuur je een mail naar info@praktijkpiekfijn.nl.

Ervaringen van deelnemers:
"Warm en inspirerend zijn de eerste woorden die bij me opkomen en die slaan met name op de coaches Selena en Marieke. Warm en liefdevol in hun benadering en manier van ondersteunen van de deelnemers en inspirerend in hun manier van aanwezig zijn en steeds weer vol commitment. Ook heb ik een bepaald vertrouwen ervaren waardoor ik werd uitgenodigd gewoon helemaal erin te stappen. De training is aanleiding geweest om nieuwe dingen in gang te zetten, op bepaalde vlakken is er weer beweging waar het lange tijd rustig was."
- Anouk Smulders

"Ik vond de training heel fijn. De groepsdynamiek was prettig, er ontstond snel een vertrouwd gevoel en veiligheid. Het was voor mij een laagdrempelige en easy going manier om met mezelf en de anderen in contact te zijn. Vooral de ademsessies heb ik als helend ervaren en ik heb het gevoel dat ze subtiel doorwerken. De meditatiesessies vond ik ook fijn, omdat ik heb ontdekt dat gezamelijk mediteren veel krachtiger is dan alleen. Samenwerking tussen Selena en Marieke is een heel krachtig element, ze vullen elkaar perfect aan!"
- Tineke Ridderhof

"De training heb ik ervaren als een kadootje aan mijzelf. Die intentie geven Marieke en Selena mij mee, zij zijn de leraren die de deur aanwijzen maar ik neem het besluit deze te openen. Een mooi moment om weer even bewust stil te staan bij de beweging die ik doormaak en weer de stilte te beleven in mezelf, dat is voor mij het voornaamste wat deze training mij heeft gebracht. Marieke en Selena zijn een krachtig duo!"
- Sandra Saraber

De avonden worden begeleidt door Selena van Invida Coaching en Marieke van Praktijk Piekfijn. Beiden zijn gecertificeerde coaches met veel ervaring in het begeleiden van mensen naar een vitaal leven dat werkelijk bij ze past.

Praktijk Piekfijn | KvK 52283011 | info@praktijkpiekfijn.nl